HYALURONI-HOIDOT

Otsan ryppyjen tasoittaminen

Ikääntymisen otsalle tuomat rypyt saadaan helposti tasoitettua VIVACY® STYLAGE® hyaluroni-injektiolla. Hoidossa uurteen pohjalle ruiskutetaan pieniä määriä erittäin laadukasta hyaluroni-nestettä, joka pysyy hyvin paikallaan ja kestää pitkään. STYLAGE® tuotteet on valmistettu vain parhaista raaka-aineista ja jokainen hoitoannos tarkastetaan ennen käyttöä.

Poskien uurteiden tasoittaminen

Nenän ja poskipäiden väliin tulevat uurteet voidaan myös poistaa STYLAGE® hyaluronihoidolla. Uurteen pohjalle pistettävä hyaluronineste kohottaa ihoa ja poistaa rypyn. Toisin kuin botox-hoidot, hyaluroni-hoito ei lamauta kasvon lihaksia vaan täyttää rypyn kehon omalla täyteaineella. Tästä syystä kasvojen ryppyjen poistaminen STYLAGE® hyaruloni-injektiolla on turvallista ja toimivaa. Hoidon vaikutus on pitkä ja uusinta hoitoja tarvitaan aikaisintaan 6 kuukauden kuluttua ensimmäisestä hoidosta.

Huulien muotoilu täyteaineella

 VIVACY® STYLAGE® SPECIAL LIPS hyaluroni-täyteaine on erityisesti huulien muotoiluun tarkoitettu tuote. Hyaluroni-hoidolla voidaan korjata huulien kokoa ja rakenteellista epäsymmetrisyyttä sekä ylähuulen reunaan tulleita ryppyjä. STYLAGE® hyaluroni-injektiot eivät aiheuta kovia helmiä huulen, kuten heikompilaatuiset hyaluroni-nesteet. Täyteaineella hoidetut huulet ovat erottuvammat ja STYLAGE® SPECIAL LIPS hyaluroni-nesteet auttavat myös palauttamaan huulten kosteutta.

Leuan alueen ryppyjen tasoittaminen

Nk. Marionetti-juonteiden poistaminen alaleuan alueelta onnistuu myös helposti hyaluroni-hoidolla. Kasvojen ihosta suun ympärystä saa helposti ryppyjä ja erityisesti suun reunoilta alas leukaan lähtevät rypyt ovat selkeästi näkyvissä. Nämä saadaan yhdellä hoitokerralla hävitettyä. SMM Aestheticsin hoidoissa asiakas maksaa aina yhdestä ruiskusta, jonka hyaluroni-täyteaine riittää useamman kasvojen rypyn hoitoon. Esimerkiksi samalla ruiskulla voidaan hoitaa otsan rypyt sekä leuan alueen rypyt. Yhden STYLAGE® hyaluroni-ruiskun riittävyys on aina asiakaskohtaista, mutta pyrimme aina saamaan yhdellä ruiskulla mahdollisimman monta aluetta hoidettua.

Miksi valita hyaluroni-hoito ryppyjen poistoon

VIVACY® laboratorion STYLAGE® hyaluroni-täyteaineet ovat täysin biohajoavia ja aiheuttavat erittäin harvoin komplikaatioita. Osa heikompilaatuisista täyteaineista sisältää jopa 25%:a vettä, joka ei pysy ihossa. Toinen ongelma täyteaineissa on niiden pysyvyys, pistotekniikat ja viskositeetti – STYLAGE® tuotteissa on käytetty vain parhaita raaka-aineita, joka varmistaa tuotteiden pysyvyyden paikalla, pienten neulojen käytön sekä sen, ettei pistokohtiin muodostu kovia helmiä.

Ryppyjen poisto botox-hoidolla on toimiva, mutta vaikuttaa potilaan kasvojen lihaksiston toimintaan ja aiheuttaa näin luonnottoman lopputuloksen. Hyaluroni-hoito ei vaikuta kasvojen lihasten toimintaan vaan täyttää rypyn alla olevan ihon täyteaineella, jota esiintyy normaalisti ihmisen ihossa. Jos siis haluat hoitaa kasvojasi turvallisella ja laadukkaalla täyteaineella, niin ota yhtettä SMM Aestheticsiin ja varaa aikasi.

Hoitojen hinnat

Hoitojen hinnoittelu menee hyaluroni-ruiskujen mukaan, eli yksi hoitosetti maksaa asiakkaalle alk. 400€. Yhdellä ruiskulla saadaan usein hoidettua kaksi eri kasvojen osa-aluetta.